מידעהצהרת נגישות
תצוגת צבעים באתר(* פועל בדפדפנים מתקדמים מסוג Chrome ו- Firefox)תצוגה רגילהמותאם לעיוורי צבעיםמותאם לכבדי ראייה
סגירה


קלייה איטית וקפדנית

קלייה איטית וקפדנית – זהו התהליך החיוני והחשוב ביותר לתוצאה מיטבית. דאדא עושה שימוש בשיטת הקלייה מסורתית, בה פולי הקפה עוברים תהליך קלייה האורך 28 דקות בממוצע, בטמפרטורה מבוקרת בתוף שנבנה במיוחד כדי למצות את טעמם העמוק של הפולים. בתהליך זה משתנה צבע הפול בהדרגה מגוון צהבהב, לצבע קרמל ובסופו של דבר לגוונים של חום. גוון הפולים בעת סיום הקלייה מעיד על טעם הפולים.

<br>קלייה איטית
וקפדנית